Customer Reviews

Tevreden met de bollen? Laat het ons weten!
Bekijk ook onze grote projecten waar wij aan hebben meegewerkt.

Ingrid, 1 March 2015
"Hier een paar foto's van onze crocussen. Pas uitgekomen dit weekend. Zeer mooi!!!"

Edith Reigber, 7 November 2014
"Gestern habe ich mein Päckchen mit meinen Blumenzwiebeln aus den Niederlanden erhalten. Ich war sehr überrascht und glücklich so ein liebevoll gestaltetest Päckchen zu bekommen! Ich bestelle meine Gartenpflanzen und Blumenzwiebel seit Jahren nur übers Internet und habe einen sehr guten Vergleich , was Verpackung und Versand angeht. Aber ein so schön gestaltetes Päckchen habe ich noch nie bekommen. Sie müssen ganz besondere Menschen sein, die ihre Arbeit über alles lieben und wert schätzen. Vielen, vielen Dank, dass es so etwas noch gibt! Den beigefügten Tee trinke ich heute Nachmittag wenn ich meine Zwiebelchen einpflanze- wir habe hier zur Zeit schönstes Herbstwetter."

Karin Thonen, 19 September 2014
"Hartelijk dank voor de bollenlevering.
Bijzonder zorgvuldig verpakt. Net een cadeautje!"

Harme Springer, 14 April 2014
"Meestal begon mijn voortuin pas in juli goed te bloeien maar dankzij het werk van De Warande heb ik nu al vanaf februari veel plezier van de vele kleurrijke en verschillende bloemen! Het is nu echt genieten. Jan en Toto hebben heel goed werk verricht, bedankt!"

Conny Umbgrove, 13 April 2014
"Hierbij een paar foto’s van Erythronium, Camassia en lenteklokje, in onze stinzen-bostuin op Ter Hooge. We kochten ze vorig jaar bij De Warande, ze zijn goed geïntegreerd, en bloeiden al vorige week..."

Rene en Christel Gruwel, 4 April 2014
"Na een zachte winter en het een en ander aan tuinwerk staat het er fantastisch bij. Buiten alle verwachting om al mooi volwassen / gevuld en vanaf januari al kleur. Jullie zullen begrijpen dat wij elke dag genieten van al het moois en nieuw opkomende planten."

Anette Dransfeld, 31 March 2014
"Over het algemeen zijn we zeer tevreden over het resultaat. Het is niet massaal, maar dat was ook niet gepland. Per m2 zijn er nooit meer dan 10-15 bollen geplant, om ze te laten verwilderen. De Crocus tommasinianus zijn alle 150 stuks uitgekomen en hebben lang en mooi gebloeid (hele maand februari). Nu heeft zich het blad prachtig ontwikkeld. Op 6 februari kwamen de narcissen tete-à-tete. Het resultaat was overweldigend: alle 100 zijn uitgekomen en ze hebben 5 tot 6 weken volop gebloeid. Sommigen hadden zelfs 3 kopjes naast elkaar! De Tulipa Sylvestris zijn allemaal uitgekomen (70 stuks), een prachtige verschijning!! Helaas hebben ze niet zeer lang gebloeid. Ondertussen was het vrij warm geworden en ik had misschien wat vaker water moeten geven? Vandaag, 31 maart, een grote verrassing: de eerste Camassia leichtlinii 'Caerulea' is opengegaan (mooi lila-blauw) en de eerste Hyacinthoides hispanica blauw. We wachten nu enkel nog op de Convallaria majalis,Anemone ranunculoides en Ornithogalum nutans. Van de 2 type bollen die U ons cadeau heeft gedaan bloeien van de Allium ursinum alle 20. We hebben ook al een aantal opgegeten, lekker! Alles bij elkaar genomen een zeer tevredenstellend resultaat. We hebben wat plaats en aarde betreft opgevolgd wat in het mooie boek staat (Tuinieren met stinzenplanten)."

Cor en Elfra Prakken, 28 March 2014
"Ze doen het erg mooi en de hommels weten ze te vinden!"

Hanneke Woerdeman, 27 March 2014
"Van mij een ingezonden foto van de schattige Turkse tulpjes in mijn tuin. Ik ben er blij mee!"

Francina te Booij, 23 March 2014
"Helaas nog niet alles in bloei, maar ik geniet en verbaas me over de kracht en schoonheid die in zo'n bolletje zit! Zelf heb ik heel hard meegeholpen: ik "keek" de bollen de grond uit!! Iedere dag moet ik even op inspectie. Soms ben je getuige van een kleine explosie van schoonheid!!"

Claire Jackson, 14 November 2013
"Ik ben heel blij geworden van jullie website, ik was voor ons splinternieuwe tuin opzoek naar verwilderingsbollen en heb op jullie site (bijna) alles gevonden dat ik zocht. Bij ontvangst ook heel leuk om zo'n thee zakje te ontvangen - het idee:-) Ik heb zelfs een collega blij gemaakt met een doosje bollen. Ik verheug me nu al op het vroege in het voorjaar!  Dus ga vooral zo door."

H.Westerop-Frijlink, 13 September 2013
"We hebben de bolletjes ontvangen en geplant. Ik heb genoten van het mooi verzorgde pakketje."

Arie de Groot, 1 September 2013
"Wat leuk een kaartje met het advies om eerst even te ontspannen voordat je aan het poten begint. Deze bollen waren een cadeau aan mijzelf en vandaag heerlijk genoten met mijn handen in de grond. Veel vrede, geluk en voorspoed allemaal !!"

Olga Franse, 31 August 2013
"Hartelijk dank voor het verzenden. Ik vond het werkelijk een feestje om het pakketje te openen en zo'n verzorgde verzendig te ontvangen. Die mooie bruine zakjes, met het mooie handschrift erop. Dat lieve kaartje met het zakje thee. Het leek alsof het een cadeautje was ondanks dat ik het zelf heb besteld en betaald. :) Heel hartelijk bedankt voor deze attente manier van inpakken. Ik keer zeker terug bij jullie."
← Return to the back office    Strongbulbs.com is closed. Please place your through www.sterkebollen.nl / www.starkezwiebeln.de (click the flags in the top left corner) Hide